Monday, November 11, 2013

Vitamin C Plus 500mg Shaklee Ajaib

Cantik


Hot Tajuk J Hari ni nak entry pasal Vitamin C Shaklee yang mendapat sambutan yang luar biasa. Kalau nak tahu Vitamin C Plus ni telah setahun menghilang dan kini 2013 iaitu pada bulan October ia muncul semula, Apa lagi.. Memang Ramailah orang nak order Vitamin C ni, tak sampai sebulan pun vitamin C ni kat pasaran dah out stock balik. Masa tu ramai orang kecewa giler sebab tak sempat nak order.

Kalau nak tahu Vitamin C Vitamin ni telah mendapat yang teramatlah ramai sangat.. nak-nak dari kaum hawa sehinggakan licin seantero Malaysia walaupun telah di restok 2 kali dalam masa 2 bulan, Hebat Bukan. Haa.. Kat situ korang dah tahu kenapa diorang berebut-rebut nak beli.. So tak perlulah nak terangkan lebih-lebih lagi tetang kelebihan Vitamin C Plus 500gm..Semua Pengguna nak guna untuk kecantikan Kulit. Jadi..Tak perlu lah bazir duit untuk cucuk Vitamin C kat badan ye.. 1 tablet Vitamin C Plus 500mg Shaklee ni bersamaan 7 biji Oren.. Cuba korang bayangkan kalau ambil Vitamin C Shaklee secara konsisten & tiap-tiap hari.. rasa2 apa jadi ngn kulit korang ye..Fuh.. Si Pemakai je tahu kesannya..

Pernah dengar tak Vitamin C Organik?? Mungkin ada yang tahu & ada yang belum tahu. Vitamin C Organik ni juga ramai giler orang beli untuk kecantikan kulit, Tapi harga dia punyalah mahal.. Sebenarnya kalau korang nak tahu. Vitamin C Organik adalah Vitamin C Plus 500gm Shaklee ye. Saya pun tak tahu kenapa diorang letak nama Vitamin C Shaklee tu dengan nama Vitamin C Organik.. Harga pulak Mak aii Memang jauh beza dr Harga sebenar. Lihat Vitamin C Organik ni VS Vitamin C Plus 500mg Shaklee.. So buatlah keputusan yang Bijak & Jimat Kos untuk membeli Yang betul-betul Original ye..


Pilih


Kelebihan Vitamin C Plus  500mg Shaklee Ajaib
  • Membentuk Kolagen - Merangsang pembentukan kolagen. Kolagen ialah sebatian asas otot, tisu, gusi, rangka dan tulang rawan. 
  • Memperbaiki Simptom Pendarahan - Kekurangan Vitamin C adalah penyebab gusi berdarah, lebam dikulit, lambat pulih dari kecederaan, kulit kering, ruam dan kulit kasar.
  • Peningkatan Sistem Imun - Membina sel darah merah yang sihat untuk penyerapan zat besi yang lebih baik, membantu sel darah putih menentang bakteria dan kuman, mengukuhkan sistem imun, pertingkatkan pemulihan alergi hidung, kulit dan asthma, juga mengurangkan simptom selsema.
  • Memerangi kanser - Ia satu-satunya anti-oksidan yang berkuasa dan mampu meningkatkan inteferon semulajadi tubuh dan merangsang pengeluaran T-cells untuk melawan sel kanser dan membuang kimia berbahaya dari tubuh dgn berkesan.
  • Mencantikkan Kulit - Pengambilan Vitamin C setiap hari akan membantu anda dapatkan kulit yang lebih cerah, melambatkan penuaan dan menyekat pembentukkan pigmentasi. Pigmen adalah penyebab utama kejadian jeragat.
  • Memperbaiki Insomnia - Ia memperbaiki insomnia, stress dan masalah mental seperti keresahan.
  • Mengekalkan kolestrol sihat - ia mampu mengurangkan kolestrol dan tekanan darah, mengekalkan kapilari darah yang sihat, menghalang pendarahan dalam hidung, pendarahan serebral dan skurvi.

Siapa yang memerlukan Vitamin C??

  1. Perokok
  2. Orang yang mudah stress kerana stress akan mempercepatkan penyusutan Vitamin C dalam   badan.
  3. Orang yang makan pil perancang sebab pil perancang juga akan menyerap Vitamin C dan mengakibatkan pengurangan Vitamin  C dalam badan dengan cepat.
  4. Orang yang ingin mencantikkan kulit atau yang mempunyai masalah kulit seperti jerawat atau eczema memerlukan Vitamin C untuk membina kolagen kulit yang sihat dan memperbaiki tisu kulit.
  5. Semua orang yang menginginkan kesihatan tubuh badan yang baik kerana Vitamin C menyokong sistem Imun dalam badan  dan mengurangkan selsema yang berpanjangan.
Lihat Testimoni Di Sini

Oppss.. Tunggu dulu.. jangan lepaskan peluang untuk dapatkan Produk ini!!. Setiap Pembelian produk dengan saya anda layak menerima FREE GIFT & SPECIAL HARGA & Pelbagai Promosi.. Tawaran ini hanya dikedai saya sahaja.So rugi anda lepaskan peluang ini..








Hot Product