Thursday, July 11, 2013

Set Kecantikan D Shaklee Rahsia kulit lebih gebu dan bersih


Jom PM Mama Shop untuk set kecantikan SHAKLEE, Pasti anda merasai perubahan struktur kulit. lagi- lagi yang jerawat bernanah tuu..kulit kusam tuuu, mana bride to be jom pm Mama Shop for special price. Cubalah dari sekarang dan Rasai perbezaannya.. :)
Klik SINI untuk lihat Testimoni..


FULL SET KECANTIKAN KULIT
VITA C tahan 3 bulan
VITA E tahan 4 bulan
B COMP tahan 4 bulan
ESP tahan 3- 4 bulan

SET BAJET
VITAMIN E /ESP tahan 4 bulan

Ni dia set kecantikan tu...



 Sebab tu ramai yang nak beli set skin care ni sebab tahan sehingga 4 bulan..cuma vit c je 3 bulan..yang lain mmg 4 bulan. sehari makan sebiji dah cukup ! jangan terlebih2..ikut cara pengambilan yang disarankan. Cara makan dan guna memang best sebab macam2 yang korang boleh buat dengan vit e dan esp. kalau Vit E dan Esp campur sekali buat masker memang super beb lah & mambluoss!!


Kepada yang nak tau kepentingan setiap vitamin dalam set ini boleh baca di bawah ini. supaya anda tahu setiap kepentingan vitamin yang anda makan..jangan telan jeee k..kena tau fungsi setiap vitamin dan aturkan jadual pemakanan vitamin ni anda supaya lebih berkesan dan teratur dan mafaatka tip2 yang berguana untuk kekal cantik.

Bagi mereka yang mengambil set asas kecantikan vitamin tanpa ESP  kesannya berbeza sikit kerana dengan  mengambil ESP pula kesannya lebih baik dari mereka yang tidak mengambil ESP kerana ESP mudah menyerap vitamin yang orang makan tu...

Jom Kenali Fungsi Vitamin Set Kecantikan ni..


B-complex – 
Mengandungi 8 kumpulan vitamin B yang melengkapi antara satu sama lain. Ianya membantu untuk mengekalkan tona kulit yang sihat. Umum mengetahui yang B-complex sangat berguna untuk mengawal stress dan membuatkan kita jadi gembira serta tenang. Jangan lupa yang stress adalah punca kepada masalah serius kulit berjerawat.


Vitamin C –
 antikoksidan yang berfungsi untuk melindungi antioksidan lain. Ianya juga bertindak melambatkan proses kerosakan oleh radikal bebas yang menjadi punca kemusnahan kolagen serta masalah kulit kering, kedut serta garis penuaan.Vitamin C juga bertindak melindung dan membaiki kulit. Selain itu, Vitamin C adalah bahan utama dalam sintesis kolagen.


Vitamin E – 
Merupakan antioksidan yang powerful dan tidak dapat dihasilkan oleh badan. Bertindak meneutralkan radikal bebas serta mencegah proses penuaan daripada berlaku. Kajian menunjukkan pengambilan vitamin E untuk jangka panjang akan dapat mengurangkan sunburn akibat dedahan kepada sinaran UVB. Oppss, jangan salah sangka yang anda akan selamat daripada dibakar matahari dengan mengambil vitamin E atau lotion mengandungi Vitamin E. Cuma ianya akan membantu untuk mendapatkan kulit yang sihat jika mengambil vitamin antioksidan secukupnya.[Sumber: webmd]


GLA Complex -
memang terbaik untuk kecantikan kulit wajah, rambut yang berkilat & bersinar, kuku yang cantik, kulit badan yang sihat serta keselesaan perut pada setiap kali datang bulan. Kalau tak percaya, anda harus mencubanya. Dah ramai yang dapat kesan positif hasil daripada pengambilan GLA Complex.


ESP – 
diperbuat daripada non-GMO (genetically modified organism) soya yang lengkap dengan 9 asid amino penting yang tidak boleh dihasilkan oleh badan. Sel kita diperbuat daripada protein dan ESP membantu untuk menghasilkan sel yang sihat, menggantikan sel kulit yang sudah mati serta membaiki struktur kulit semula.



Oppss.. Tunggu dulu.. jangan lepaskan peluang untuk dapatkan Produk ini!!. Setiap Pembelian produk dengan saya anda layak menerima FREE GIFT & SPECIAL HARGA & Pelbagai Promosi.. Tawaran ini hanya dikedai saya sahaja dan mungkin anda tidak dapat ditempat lain.So rugilah anda lepaskan peluang ini..










Hot Product