Friday, October 4, 2013

Merawat Masalah bau badan dan nafas berbau dengan Alfalfa



Hilangkan Bau


Badan berbau,Mulut berbau ataupun kaki berbau memang merimaskan. Sampaikan baunya menusuk kalbu.. Aduhh pengsan mak dibuatnya. Bila buat aktiviti sukan pulak mulalah peluh membanjir peluh satu badan, masa tu memang bau tak ingat dunia. Betul tak?

Yang nafas dan kaki berbau pun memang jadi satu hal. Nak bercakap ngan orang yang kuat bau nafas ni tak boleh dekat-dekat, nanti terpaksa kepit hidung tu dengan kepit baju lak. Haha.. Tapi sebenarnya orang yang macam tu janganlah korang pinggirkan, Mungkin dia dah cuba pelbagai cara tepek diodoran setengah botol, tabur bedak selori ke korang tak tau.. hehe  just kidding ok..

So apa caranya?? Cubalah cakap baik-baik dengan orang tu dengan perkataan yang lembut bukan senis k? Sekurangnya jagalah hatinya jangan main sembur je.. bantu dia dengan 
mngesyorkankan produk yang membantu mengatasi bau badan dan mulut ni. Kan baik tak gitu..
Bau badan & mulut ataupun nafas ni berpunca oleh bacteria dalam badan kita, sememangnya bacteria wujud dalam badan manusia tapi kenalah kawal kelembapan dalam badan kita nak-nak tempat yang mudah berperluh. Bakteri memang suka tempat bergitu dan mengeluarkan aroma sesedap yang mungkin J

Paling merisaukan bila orang tu sering berjumpa pelanggan untuk tujuan bisnes. Haaa.. ketrampilan diri dan kebersihan diri orang yang kerja macam tu kenalah jaga. So pelanggan kita pun happy bila berurusan ngan kita..
Apakah cara yang sesuai nak buang segala bau dalam badan kita ni??

Jawapanya.. ada pada Alfalfa Shaklee. Kehebatan Alfalfa Shaklee boleh lihat sini. INGAT Alfalfa dipasaran tak sama dengan syarikat Shaklee ni ye..Jika berminat boleh menghubungi saya di 013-9959525


Alfalfa Bagus

Testimoni :-

Bau Badan




Oppss.. Tunggu dulu.. jangan lepaskan peluang untuk dapatkan Produk ini!!. Setiap Pembelian produk dengan saya anda layak menerima FREE GIFT & SPECIAL HARGA & Pelbagai Promosi.. Tawaran ini hanya dikedai saya sahaja dan mungkin anda tidak dapat ditempat lain.So rugilah anda lepaskan peluang ini..












Hot Product