Wednesday, September 4, 2013

Nak tambah Selera makan anak dengan Kebaikan meal shakes Shaklee


Anak


Anak aku ni susah nak makan, kalau makan pun cerewet sangat kadang-kadang memilih, makanan yang dia suka je makan, kalau dia tak suka jangan haraplah dia nak makan! Ha.. Ni selalu aku dengar mommies kat luar sana merungut sebab anak mereka susah nak makan, sampaikan kurus melidi dah ha.. Ada kadang-kadang aku tengok siap mejerit, menangislah, menyoroklah bila nak sumbat makanan kat mulut diorang ni. Macamlah kita bagi racun lak Aduhai pening2 juga aku tengok.. Macam-macam ragam budak- budak  sekarang ni.

Ada juga aku tengok anak-anak makan telur hancur2 + kicap pastu gaul dengan nasi kosong. Bila Tanya mak nya kenapa lauk tu je dia makan.. Jawapanya.. Itu sahaja lauk yang dia nak makan yang lain semua tolak tepi.. Hai tak kan kita nak ikut rentak diorang, alamatnye sampai ke sudahlah budak tu kurus melidi macam tak cukup zat. Asyik TELUR + KICAP tu je dia makan..

Jadi kita sebagai orang dewasa janganlah biar macam tu sahaja tanpa cari jalan penyelesaiannya.. Walaupun My baby belum besar lagi tapi aku mempunyai perasaan yang kesian bila aku tengok budak-budak yang kurus ni  sebab tak cukup zat .

Ayuh mommies2 kat luar sana Cari, gali macam mana nak bagi selera makan anak bertambah ni, bila anak  selera makan dia dah bertambah, zat dalam badan pun dah cukup, jadi serangan pelbagai penyakit dapat dikurangkan.. Jadi hati kita pun senang bila tengok anak sihat ni kan..

Kalau Mommies masih tercari-cari Vitamin atau makanan tambahan apa yang sesuai untuk beri selera makan anak ni, apa kata anda cuba meal shake Shaklee. Kenapa Meal shake ShakleeApa kebaikan Meal Shakes Shaklee ni?
Sebab.. kandungannya penuh lengkap dengan yang penuh vitamin, mineral dan nutrisi seharian.


  1.   Satu hidangan Meal Shakes membekalkan paling kurang 35% nilai harian yang mengandungi 19 vitamin dan mineral penting yang amat diperlukan oleh badan
  2. Kaya dengan kalsium, fibre dan protein
  3. Rendah glisemik dan juga rendah lemak
  4. Rasanya seperti aiskrim vanilla, boleh dicampurkan dalam apa jua minuman seperti susu atau jus buah-buahan

Anak Susah Makan

Klik Sini dan Lihatlah Testimoni..


Kebaikan Meal shake Shaklee kepada anak anda 
( Bagi umur 1 tahun ketas)

  1. Menambah selera makan anak,
  2. Anak tak mudah kerap jatuh sakit
  3. Mengatasi masalah sembelit kanak-kanak
  4. Sebagai cara untuk menambahkan berat anak
  5. Kaya dengan kalsium, magnesium dan vitamin dan protein untuk perkembangan tulang yang sihat
  6. Meal Shake rendah lemak dan glisemik jadi anak anda tidak akan jadi obesiti
  7. Sesuai juga jika kanak-kanak yang obesiti kerana memberi rasa kenyang yang lama
  8. Baik untuk kecergasan otak  kerana mengandungi kolina, kalsium


Meal shake bukan sahaja untuk kanak-kanak 
tetapi baik untuk orang dewasa.

  1. Pelajar bagi tenaga & kecergasan otak untuk belajar
  2. Ibu yang mengadung yang mengalami alahan yang turut
  3.  Atlet sukan yang memerlukan tenaga
  4. Orang sakit yang tiada selera makan dan juga orang vegetarian
  5. Mereka yang sibuk yang mengabaikan masa makan
  6. Mereka yang kerap mengambil makaknan segera
  7. Menurunkan berat badan ibu yang menyusu kerana kerap rasa lapar
  8. Warga tua yang sukar menelan pil
  9.  Orang yang kurus & nak tambahkan berat badan.

Noted :

Hanya perlu campurkan satu sudu kecil Meal Shakes ke dalam susu atau apa jua minuman. Pemberian secara konsisten kepada anak akan membantu tubuh membina sistem ketahanan badan sendiri. Oleh itu, anak sukar mendapat jangkitan demam atau selsema.

Bagi kanak-kanak berusia 4 tahun ke atas sukatannya sedikit sahaja setiap hari untuk membantu mengekalkan perlindungan system imun pada tahap terbaik


Oppss.. Tunggu dulu.. jangan lepaskan peluang untuk dapatkan Produk ini!!. Setiap Pembelian produk dengan saya anda layak menerima FREE GIFT & SPECIAL HARGA & Pelbagai Promosi.. Tawaran ini hanya dikedai saya sahaja dan mungkin anda tidak dapat ditempat lain.So rugilah anda lepaskan peluang ini..









Hot Product