Tuesday, September 3, 2013

Cara Ingin Kurus Dengan Selamat dengan Shaklee

Kurus Badan


Bila sebut pasal kurus semua orang nak kurus, Bagaimana Cara kurus dengan selamat lak.. yelah bila dah kurus ni macam-macam baju boleh melaram. Bila dah saiz gempal nak cari baju pun susah kan. Kalau kita tengok dekat pasaran macam-macam produk boleh jumpa, kadang pening mana satu yang ok..

Jadi terpulanglah pada korang nak pilih yang mana satu, tapi kenalah beingat! jika nak ambil pil kurus ataupun minuman untuk kurus ni, korang kenalah tahu bahan yang terkandung dalamnya,cara macam mana boleh buat kurus tu, yang paling peting ada sijil KKM ok.. so jangan taksub sangat testimoni yang diberi, Kadang Efek dia, di kemudian hari. Jadi sayanglah badan anda ye...

Sebenarnya bukan nak citer kosong kat sini.. sebab mak saudara i meninggal sebab makan pil kurus ni. Sedih bila lihat anak-anak dia yang masih kecil & yang saya terkilan sangat pil kurus racun ni jadi puncanya!!. Jadi bila korang nak ambil sebarang produk kecantikan, silalah research dulu..

Jadi Cara ingin kurus dengan selamat ni ada jawapanya pada produk shaklee. Produk Shaklee diiktirafkan Sijil KKM, berstatus halal dan Semua vitamin yang bersifat semulajadi dan diuji secara klinikal.. Baca sikit Set Kurus ni yang mengekalkan 3 konsep iaitu Bakar + Buang + Bina

3 Proses Untuk Menurukan Berat Badan

1.         BAKAR-

Lemak boleh dibakar dengan mengambil Letcithin Shaklee dan Omegaguard Shaklee .Apa beza makan lecithin dan omegaguard? Omegaguard  membakar lemak lebih cepat berbanding Lecithin,walaubagaimana pun Lecithin menjadi pilihan ramai kerana harganya jauh lebih murah berbanding omegaguard,murah pun bukan bererti tidak berkesan...ada yang berjaya turun berkilo-kilo dengan Letcithin. Pendek kata kedua-duanya adalah sama. So ikutlah bugjet anda emua.. Kalau rasa nak cepat Bolehlah guan Omegaguard Shaklee ni.

 2.         BUANG/DETOX-

Kenapa perlu detox? detox adalah proses membersihkan usus dimana toksin,lemak dan lendir yang melekat di dinding usus dikeluarkan melalui pembuangan air besar.selepas dinding usus dah bersih barulah nutrient ini dapat diserap dengan lebih baik. Boleh buat 2 pilihan Alfafa Shaklee atau Herblax Shaklee..Apa bezanya Alfalfa dan Herblax? Kedua-duanya mempunyai fungsi yang sama iaitu menyingkirkan lemak cuma Alfalfa disarankan kepada ibu-ibu yg sedang menyusukan,Herblax tidak digalakkan kepada mereka kerana dikhuatiri akan effect kat baby.Herblax adalah julab semulajadi yang akan buat kita cepat rasa nak buang air besar sekurangnya 2-3 x sehari..


 3.         BINA OTOT

Cinch Shake dan ESP adalah 2 supplemen yang memberi sumber protin kepada kita.Ia membina dan mengekalkan otot,mengelakkan kulit menjadi mengeleber.Protin juga membuatkan kita rasa kenyang.Ia meningkatkan metabolisma kita, ESP adalah produk yang paling terlaris buat masa ni.. 


Ingin Kurus Shaklee


Untuk kurus, antara konsep asas yang penting ialah :

  1. Air 2 - 3 Liter sehari adalah wajib untuk meudahkan proses pelangsingan dan penyerapan suplemen yang diambil..Paling penting adalah pengambilan yang lebih konsisten untuk result yang memuaskan
  2. Bina otot sebab otot yang akan bakar lemak even waktu kita tgh rest
  3. tingkatkan metabolisme supaya sgl makanan / lemak dalam badan sentiasadibakar.
  4. Banyakkan makan makanan berserat
  5. Banyakkan makan makanan beralkali terutama sayuran hijau
  6. Banyakkan makan mknn yang boleh boost metabolisme seperti cuka epal,cuka kurma (sesuai di ambil pd awal pagi) n etc
  7. Jadual makan yang saya berikan adalah flexible. Ia boleh diubah ikut kesesuaian anda. Sebab setiap badan penerimaannya x sama.
  8. Cara Ingin kurus dengan selamat pilihlah produk shaklee.. :)


Klik Sini untuk lihat Testimoni yang berjaya Selamat mencuba.. :)




Oppss.. Tunggu dulu.. jangan lepaskan peluang untuk dapatkan Produk ini!!. Setiap Pembelian produk dengan saya anda layak menerima FREE GIFT & SPECIAL HARGA & Pelbagai Promosi.. Tawaran ini hanya dikedai saya sahaja dan mungkin anda tidak dapat ditempat lain.So rugilah anda lepaskan peluang ini..

















Hot Product